Reuzel ja The Old School Barber Academy koolitus Parduris

Reuzel ja The Old School Barber Academy koolitus Parduris

Selle aasta ainuke The Old School Barber Academy look&learn koolitus Baltikumis toimus 15. septembril Pardur juuksuritöökojas. Pardurid ja teised meestejuuksurid õppisid uusi lõikus- ja habemeajamistehnikaid Reuzel ja The Old School Barber Academy peakoolitajalt Barber Neliselt aka Nasty Neliselt.

Nasty Nelis on tõeline pardur Rotterdamist, Hollandist. Nelis on juukseid- ja habet ajanud juba rohkem kui 20 aastat, millest viimased 7 aastat on töötanud maailmakuulsas Schorem Haarsnijder En Barber juuksuritöökojas Rotterdamist.

Koolitusel demonstreeris Nelis kahte populaarset juukselõikust ning näitas, milline on parim viis habeme ajamiseks. Koolitusele olid kohale tulnud Baltikumi parimad pardurid ning koolitajad nii Eestist kui Leedust, kellele Nelis tutvustas ka uusimaid trende.

Hetke populaarsemateks trendideks on üsnagi lihtsad ja loomulikud lõikused, mida on kerge viimistleda. Viimistlusest on populaarsed matid juuksepumatid, vahad ja pastad, mida leidub samuti ka Reuzeli tootevalikus.

Loodetavasti näeme Nelist juba peagi uuest, kuna mehe sõnul oli tegemist ühe tema lemmik koolitusega üldse ning ta ei jõua ära oodata, et saaks juba tulla tagasi oma teadmisi jagama. Peatse kohtumiseni, Nelis!

Vaata ka Hooaeg saate klippi koolitusest: