Captain Fawcett- esmaklassilised barbertooted tõelistele härrasmeestele!

Captain Fawcett- esmaklassilised barbertooted tõelistele härrasmeestele!

1905. aastal jäi teadmata kadunuks kuningas Edwardi ajastu silmapaistvamaid ja kartmatumaid maadeavastajaid kapten Peabody Fawcett R.N Ret’d, kes püüdis jõuda ühe suurema Kongo lisajõe Oubangui lähteallikani.

Sellest ilmselgelt hukule määratud ekspeditsioonist ei leitud ühtegi jälge, kuni 1997. aastal osteti ühelt juhuslikult maja tühjendusmüügilt vana ning päevinäinud kohver. Uskumatu, kuid lagunenud ja hallitanud ning ajahamba poolt puretud kohvri sisu hulgast leiti peen aardelaegas, milles olid salvid, kreemid, võided ja kapteni kadunud päevikud.

Leitud päevikutest avastati üksikasjalikud eksootiliste koostisainete nimekirjad, mis avaldasid pikalt varjul olnud saladuse – mida sisaldasid kapteni erilised ja tõeliselt härrasmehelikud barbertooted. Vaatamata raskustele ja ohtudele, millega kapten oli oma avastusretkedel sunnitud silmitsi seisma, ja hämmastavatele imedele, mida koges, oli tema välimus alati veatult hoolitsetud ja viimistletud.

Just need enam kui sajanditagused orginaalretseptid, mis leiti Captain Fawcetti isiklikest kirjutistest, on nüüd kasutusel ka esmaklassilistes Captain Fawcetti barbertoodetes, et iga trendikas härrasmees võiks tunda vaid uhkust ja rõõmu oma hooldatud välimusest.

Valikus on nii habemeajamise tarbed kui kõik vajalik habeme- ja vuntsihoolduseks.

Leia tooted Pardurist ja küsi lisa!